Фідобанк

Русская версия статьи
Офіційна назва: Публічне Акціонерне Товариство Фідобанк
МФО 300175
ЄДРПОУ 14351016
Ліцензія НБУ 4, 13.07.2012
Адреса: Україна, 01601, м.Київ, вулиця Червоноармійська, 10
Офіційний сайт: http://fidobank.ua
Телефон: 0442386767
20.05.2016 — Фонд гарантування ввів тимчасову адміністрацію.

Фідобанк

Свою історію Фідобанк веде з 2012 року. Групою компаній, де власником був Олександр Адаріч, був куплений СЕБ Банк, раніше банк Ажіо. Насамперед нові господарі змінили вивіску, а разом з нею і назва. Банк став називатися ПУ АТ Фідобанк.

Пізніше, на початку 2013 року, був придбання Ерсте Банк, який приєднався до Фідобанк. У 2014 році, НБУ віднесло установа до групи «Великі банки», де він перебував на 7 позиції. Входив в незалежну асоціацію банків України і членом Фонду гарантування фізичних осіб, був учасником Національної системи масових електронних платежів, VISA International, MasterCard International.

Цей банк України мав близько 60 відділень по всіх містах країни, в яких обслуговувалося до півмільйона роздрібних клієнтів і близько 4 тисяч корпоративних.

Фідобанк вибрав стратегію якісного нового підходу до обслуговування клієнтів, з’єднавши з цією метою всі сучасні можливості: різноманіття платіжних документів, мобільний зв’язок, інтернет-банкінг.

Це дозволило йому стати першим банком України, службовцям для забезпечення повноцінного і безперервного управління фінансами клієнтів, без покидання ними зони комфорту, для роботи з фінансами не потрібно було відвідувати відділення Фідобанк.

Фідобанк входив до складу стратегічних партнерів MoneXy, офіційною системою електронних грошей в нашій країні. Це дозволило стати установі, активним учасником розвитку електронної комерції.

Все було добре, до 20.05.2016, коли Фонд Гарантування Вкладів Фізичних Осіб ввів тимчасову адміністрацію через неплатоспроможність Фідобанк.

Ссылка на основную публикацию